Web Dizajn dhe Zhvillim

Bluetech është kompani kreative e specializuar në web produkte, që ofron kombinim të teknologjisë inovative dhe marketingut me dizajn bashkëkohor.

Puna jonë bazohet në të kuptuarit e kërkesave të klientëve dhe ofrimin e zgjidhjeve të duhura.

Shërbimet

  • Dizajnim dhe zhvillim i web faqeve
  • Aplikacione për web
  • Intranet
  • Reklama për Web
  • Krijim i konceptit të web faqeve, grafikave dhe fotove
  • Fotografi dhe video për web faqe
  • Optimizim i web faqeve (SEO)
  • Web Hosting

Bluetech ka n